Cafea cu Ganoderma beneficii pentru organism

CAFEA CU GANODERMA BENEFICII PENTRU ORGANISM

După mai multe teste și experimente cu mai mult de 200 de specii de ciuperci, Dr. Leow Soon Seng a descoperit 6 tipuri de Ganoderma Lucidum care au cea mai mare valoare terapeutică. Prin urmare, Gano Excel este singurul care folosește acele șase specii pentru a produce cafea Ganoderma. Acest amestec de cafea cu o formulă unică în lume, ajută corpul într-un mod integral. Dr. Leow Soon Seng a fost primul care a creat un extract Ganoderma solubil în apă, asigurându-se că toate produsele mențin beneficiile maxime ale acestui puternic ingredient botanic, fără gustul amar asociat cu ciupercile.

Gano Excel este producătorul a 80% din Ganoderma Lucidum la nivel mondial, deținând și cea mai mare fabrică de producție de cultivare Ganoderma Lucidum 100% organică din lume și singura care prezintă lumii instalația sa de producție. Este singura companie de pe piață care deține întregul proces, de la cultivare, producție, cercetare, dezvoltare și marketing, având control total asupra calității Ganoderma.

Gano Cafe 3în1

Produsul cafea gano 3în1 este o combinație de cafea boabe măcinate și extract de Ganoderma lucidum, într-o proporție de 95% din conținutul său, și cremă fără lactate, cu îndulcitor natural creând astfel, o adevărată evoluție a cafelei de calitate. Printre beneficiile acestei cafele se numără energizarea și întinerirea corpului, creșterea sistemului imunitar, îmbunătățirea circulației sângelui, care ajută împotriva insuficienței coronariene, a hemoroizilor, previne atacurile de cord, combate arterioscleroza, obezitatea, îmbunătățește performanța sexuală, ajută la tratarea anxietății, hipertensiunii arteriale, hepatitei, bronșitei, gripei, insomniei și astmului.

Gano Cafe Classica

O cafea instant îmbogățită cu extract de Ganoderma Lucidum, cu aroma clasică a cafelei negre. Ceașca ta de cafea va fi plină de placer. Cafeaua este recomandată pentru tulburări metabolice: supraponderabilitate, apetit, nereguli de somn, gastrită, boli de stomac și ulcere duodenale. De asemenea este recomandată pentru acnee, pete pe piele, îmbătrânire prematură, otrăvire. Nereguli ale funcției hepatice: hepatită, ciroză, bilirubină ridicată, pete pe unghii. Boli de rinichi: infecții urinare, gută, acid uric, reumatism, artrită. Boli intestinele: constipație, sângerare, colită etc.

Pentru inima: atacuri de cord, aritmii, hipertensiune, hipotensiune etc. Artere, vene și vase de sânge: venă blocată, circulație slabă, crampe la nivelul extremităților, vene varicoase, hemoroizi, amorțeală a mâinilor și picioarelor etc. Inflamații generale: toate acele boli care se termină prin „itis”, datorită acțiunii lor în inhibarea prostaglandinelor, care sunt substanțele ce provoacă inflamația. Imunitate scăzută: slăbiciune, dorință excesivă de somn, tendință de îmbolnăvire frecventă etc. Pentru retenția de lichide, este un diuretic natural. Pentru durere, este un analgezic natural. Pentru diabet: acționează în mod similar cu insulina, inhibă sinteza glucozei, reduce nivelul glicemiei, reduce simptomele la diabetici, îmbunătățește răspunsul autoimun în cazul diabetului zaharat de tip I

Ganoderma Lucidum și Cafeina

Cafelele instant au în medie aproximativ 12 mg de cofeină pe uncie. Cafeaua Gano are aproximativ 1 miligram de cofeină pe uncie. În plus, toate condițiile acide asociate cu cafeaua sunt stopate în mod eficient de alcaloizii puternici conținuți în Ganoderma lucidum.

Gano Excel, prăjește și macină boabele în Malaezia, usucă cafeaua prin pulverizare, este 98% decofeinizată, îndepărtându-i aciditatea caracteristică și amestecând-o cu ingrediente selectate precum Ganoderma Lucidum, cultivată în plantații foarte naturale din Malaezia.

Ganodema cafea, este de asemenea, cunoscută pentru beneficiile pe care le oferă creierului, are proprietăți care pot ajuta la creșterea nivelului de oxigen din sânge, deoarece este bogată în germaniu organic. Conținutul ridicat de germaniu organic ajută la buna funcționare a inimii, oferă o circulație perfectă și crește optim performanța creierului. Gano Cafe oferă un conținut ridicat de vitamine, minerale și enzime, sprijină sistemul circulator, respirator și nervos, evită îmbătrânirea prematură.

One Reply to “Cafea cu Ganoderma beneficii pentru organism”

+ Scrie un comentariu