CAFEA GANODERMA – întrebări și răspunsuri

CAFEA GANODERMA - ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI

Iubitori de cafea, uitați de Nescafé, Starbucks, Barista sau alte mărci mari. Iată ceva care v-ar putea interesa. De mult timp am cunoscut și consumat doar cafea obișnuită. Se pare însă că aceasta cafea, cu Ganoderma, ar putea avea și mai multe beneficii pentru sănătate. Cunoscută și sub numele de cafea Ganoderma Lucidum sau cafea reishi, această băutură aparent bizară a câștigat teren în lumea sănătății și a fitnessului, dar este cu adevărat sănătoasă? În acest articol, vom explora ce este cafeaua Ganoderma și potențialele sale beneficii pentru sănătate.

Ce este cafeaua Ganoderma?

Cafeaua Ganoderma nu are gust ca ciupercile. Unora chiar li se pare delicioasă! Acesta  conține un amestec de extracte de cafea obișnuită și ciuperci sub formă de pudră. Ingredientele includ unele dintre cele mai populare ciuperci medicinale.

Care este diferența dintre cafeaua cu ciuperci și cafeaua obișnuită?

Consumul acestei băuturi are un dublu avantaj. Se știe că în general, cafeaua obișnuită provoacă insomnie și anxietate din cauza nivelului ridicat de cofeină. Pe de altă parte, se crede că Ganoderma echilibrează această cofeină. Pe lângă conținutul redus de cofeină, este și mai puțin acidă.

Ce Beneficii pentru sănătate are cafeaua Ganoderma?

Cafeaua este dovedită științific că are în conținut niveluri ridicate de antioxidanți. Știi că antioxidanții ajută la protejarea organismului împotriva multor probleme de sănătate.

Cafeaua Ganoderma ajută la prevenirea creșterii în greutate?

Cafeaua Ganoderma este alcalină în natură, ceea ce înseamnă că ajută la accelerarea metabolismului, permițându-i controlul greutății. Proprietățile active conținute de ciupercă, în special ganoderma, măresc metabolismul organismului după consum. Corpul consumă mai multă energie, permițând eliminarea grăsimilor rele. 

Cafeaua cu Ganoderma ajută la lupta împotriva cancerului?

Ciuperca Chaga este cel mai puternic antioxidant care poate fi găsit. Un studiu a constatat că adăugarea Chaga la cafea a declanșat activități anti-cancer în corpul unei persoane. Cercetările demonstrează că ciupercile stimulează sistemul imunitar, care ajută la combaterea cancerului și a tumorilor. Mai multe studii au arătat că ciuperca poate ajuta la distrugerea cancerului pancreatic, cancerului de sân, cancerului de col uterin, cancerului gastric, leucemiei acute și carcinomului hepatocelular.

Cafeaua Ganoderma ajută la întărirea imunității?

Consumul regulat îmbunătățește sistemul imunitar. Printre altele, protejează organismul împotriva bolilor obișnuite, cum ar fi răcelile.

Este adevarat ca Ganoderma protejează sănătatea ficatului?

Un studiu recent a constatat că pacienții cu enzime hepatice ridicate și hepatita B s-au îmbunătățit după ce au consumat o perioadă cafea Ganoderma. Ciuperca reishi conține cantități mari de adaptogeni care pot ajuta la îmbunătățirea sănătății ficatului. Acești compuși favorizează eliminarea deșeurilor și a toxinelor, ceea ce ajută la prevenirea bolilor hepatice.

Ganoderma îmbunătățește sănătatea digestivă?

Ciupercile sunt bune pentru intestin. Acestea conțin polizaharide care promovează prezența prebioticelor în sistemul digestiv. Acești compuși îmbunătățesc sănătatea sistemului digestiv.

Este cafeaua cu ganoderma mai puțin acidă și săracă în cofeină?

După cum am menționat anterior, cafeaua obișnuită este încărcată cu un procent ridicat de cofeină și acizi. Consumul prelungit poate provoca alte probleme, cum ar fi arsurile la stomac. Dacă nu poți trăi fără ea, de ce să nu încerci cafeaua Ganoderma? Vei avea același gust, o mai bună concentrare și mai puțină anxietate, deoarece conține jumătate din cantitatea de cofeină și acid.

Cafea Ganoderma

Astfel, descoperirile din lumea sănătății sunt întotdeauna surprinzătoare. Acum, că știi beneficiile cafelei Ganoderma pentru sănătate, trebuie să faci câteva lucruri înainte de a o încerca. Se spune că ciuperca are posibile efecte secundare. De exemplu, dacă ai artrită reumatoidă, lupus sau alte boli autoimune, vă trebui să eviți cafeaua Ganoderma, deoarece poate agrava starea ta. Potrivit medicilor, deoarece această băutură îți întărește sistemul imunitar, poate duce la supraactivitatea celulelor imune dacă este combinată cu anumite medicamente. Acesta este motivul pentru care este indicat să te adresezi medicului înainte de a începe să consumi cafeaua Ganoderma.

4 Comentarii la “CAFEA GANODERMA – întrebări și răspunsuri”

  1. 2
    Maria Cornelia

    Bună ziua, dintr-un plic de 21g(așa scrie pe plic) se poate bea unul întreg,sau de mai multe ori,mulțumesc. Pe plic scrie Gano Cafe 3-în-1.

  2. 4
    Teodora Emilia Solacolu

    Consum cafea clasic cu ganoderma de cel putin 10 ani adica imediat ce a intrat in tara.Consider ca a lucrat din plin la intarirea imunitatii mele.In afara e faptul ca nu am avut nicio raceala de sezon nu am avut nici tensiune. As sfatui pe oricine sa o consume cu incredere , ptr.ca pe langa beneficiile pe care le are ciupeca ganoderma, are si un gust de cafea adevarata si nici nu da in foc cand o prepari ,fiind instant. Dati crezare dictonului „incercarea moarte nu are’ …. si veti vedea ca nu glumesc.Incercati cafeaua Dalvita black cu 9% ganoderma, merita.

+ Scrie un comentariu