De ce oamenii folosesc Cafea Ganoderma?

DE CE OAMENII FOLOSESC CAFEA GANODERMA?

Cafeaua Ganoderma este o băutură sub formă de pulbere care conține de obicei cafea instant și extract de pudră Ganoderma lucidum. În unele tipuri de cafea Ganoderma pot fi incluse și alte ingrediente precum zahăr, lapte și arome. În afară de ceea ce oferă cafeaua, băutura în sine, după cum susțin unii mentori, oferă o serie de beneficii pentru sănătate și este uneori folosită de persoanele care ar dori să-și reducă aportul de cafea, dar să-și mărească în continuare nivelul de energie.

Conținutul de Ganoderma din cafea poate crește imunitatea, poate ajuta la pierderea în greutate, poate combate oboseala, îmbunătățește memoria, crește rezistența energetică, reduce colesterolul, reduce inflamația, ameliorează stresul, inversează procesul de îmbătrânire și stimulează circulația.

Cafea Ganoderma – Beneficii

Produsele Ganoderma pot oferi anumite beneficii organismului. De exemplu, un studiu din 2016 a concluzionat că Ganoderma lucidum poate fi utilizată ca alternativă la tratamentul convențional, având în vedere potențialul său de a îmbunătăți răspunsul tumoral și de a stimula imunitatea gazdei. În plus, cercetările arată că consumul de cafea poate avea și alte efecte benefice. De exemplu, un raport din 2006 privind Critical Reviews in Food Science and Nutrition a menționat că consumul de cafea ar putea ajuta la prevenirea mai multor boli cronice (inclusiv diabetul și boala Parkinson).  De asemenea,  Ganoderma ajută în cazul tensiunii arteriale crescute și în cazul bolilor de inimă.

Datorită procesului de prăjire unic și delicat, Gano Cafe Classic sau Gano Cafe 3în1 oferă cea mai înaltă calitate a gustului, toleranță foarte bună și plăcere foarte aromată. Particularitatea acestei cafele organice se datorează diferitelor tipuri rafinate de cafea, care o fac, de asemenea, o experiență de neuitat pentru cunoscători. Cafelele de înaltă calitate din culturi organice garantează nu numai o plăcere sănătoasă, ci și o experiență gustativă exclusivă. Ciuperca conține antioxidanți valoroși și ia o parte din aciditatea cafelei – realizând o combinație ideală pentru băutorii de cafea. Amestecul de cafea premium și Ganoderma Gano Excel are un efect de armonizare deosebit și este, de asemenea, bine tolerat de stomacul sensibil.

Ce este cafeaua cu ciuperci?

Ciupercile medicinale nu sunt atât de noi. În medicina tradițională chineză acestea sunt considerate un remediu antic, și, printre altele, se spune că ciupercile ajută chiar și împotriva cancerului. În general,  Ganoderma se bucură de o popularitate tot mai mare. Cea mai cunoscută dintre ele este Reishi. Se mai numește și ciuperca nemuririi.

Ciupercile nu sunt pur și simplu prăjite și consumate ca rudele lor cunoscute, ci sunt prelucrate sub formă de pulbere. Aceasta poate fi presărată peste alimente – sau transformată în cafea cu ciuperci. Se spune că băutura are un efect de vindecare și întărește sistemul imunitar, și de asemenea,  te înarmeze împotriva stresului. 

Cele 5 componente uimitoare ale Ganoderma Lucidum

Polizaharide.Nutrienți uimitori cunoscuți pentru întărirea membranelor celulare, creșterea nivelului de antioxidanți și detoxifierea organismului. Important în prevenirea bolilor degenerative, reglarea unei digestii sănătoase, are un efect de echilibrare asupra nivelului de colesterol și contribuie la menținerea unui nivel sănătos de zahăr din sânge.

Esențe ganoderice.Ganoderma Lucidums este sursa proprietăților de vindecare a pielii. Conform Lexiconului de informații despre sănătate, aplicarea extractului de Ganoderma pe piele s-a dovedit a fi liniștitoare și / sau curativă pentru anumite boli ale pielii. În plus, ajută la vindecarea aftei și a altor ulcere orale, întinerește țesutul corporal și oferă pielii catifelare.

Adenozină. Conține proprietăți antiinflamatorii și este, de asemenea, cunoscută pentru scăderea nivelului de colesterol. Deoarece adenozina ajută celulele să furnizeze energie, joacă un rol important în procesul metabolic uman.

Triterpenoid. Se spune că triterpenele au proprietăți bioactive importante, cum ar fi antioxidanții, protecția hepatică și antialergica și reduc nivelul tensiunii arteriale și al colesterolului. Se presupune că acestea blochează aglomerarea plachetară din cauza inhibării anumitor enzime.

Germaniul biologic. Capacitățile puternice de vindecare ale Germaniului se bazează pe trei schimbări majore pe care le fac în echilibrul general al corpului uman.

0 Comentarii la “De ce oamenii folosesc Cafea Ganoderma?”