Inghetata cu cafea cu ganoderma

poza-inghetata-cu-cafea-cu-ganoderma-2

Sezonul estival ne ofera ocazia degustarilor racoritoare cum ar fi inghetata, preferata de toti dintre noi de la copii pina la bunici.

Va recomandam sa incercati o reteta de ingheta delicioasa pe baza de cafea cu ganoderma folosind Gano Café Clasisc sau Ayura Herbal Black coffee cu stevia, dupa preferinte, savoarea cafelei cu ganoderma folosita in inghetata prezantata fiind si sanatasa, avand putina cofeina, ofarindu-va un gust delicios.

Ingrediente:

  • 4 gălbenușuri si 200 g zahăr ( de preferat brun)
  • 1/2 de păstaie de vanilie sau 1 lingură de esență de vanilie
  • 400 ml smântână lichida pentru frișcă
  • 200 ml Gano Cafe Classic (facuta  din 2 pliculețe, pentru a avea o aromă mai intensă)

Preparare:

Se mixeaza zaharul si vanilia cu galbenusurile, intr-un recipient mare si termorezistent, apoi punem smantana pe foc pina la punctual de fierbere, se toarna peste ea compozitia cu galbenusurile de mai devreme si se amesteca foarte bine. Punem vasul cu crema obținută deasupra unui vas cu apă care fierbe (procedeul bain-marie), si amestecăm încontinuu, până când capătă o consistență mai cremoasă, care rămâne pe lingură. Luăm vasul de pe foc și adăugăm cafeaua cu ganoderma Gano Café Classic peste crema pentru înghețată, apoi omogenizăm. Lăsăm compoziția la răcit foarte bine, apoi o turnăm într-un recipient care poate fi acoperit și îl punem în congelator. Secretul obținerii unui înghețate cremoase, fără bucati gheață in interior, este ca la fiecare oră să scoatem castronul din congelator și să amestecăm bine conținutul pentru a evita formarea cristalelor de gheață.

Înghețata se așează în recipientul ales de dvs., se poate orna cu fructe sau orice topping doritiți și se savurează lingurita cu lingurita

0 Comentarii la “Inghetata cu cafea cu ganoderma”